31 maart verschijnt bij Ambo|Anthos Uitgevers

Adrenaline

Zlatan Ibrahimović

Onthullender dan ooit tevoren!
ibrahimovic-adrenalina-cmyk.jpg
  • jpg
Er zijn momenten in mijn leven waarover ik nog nooit heb gesproken. Nu ik veertig ben wil ik mijzelf volledig aan de wereld tonen; mijn waarden en de strikte regels waarnaar ik heb geleefd. Het zijn de momenten die me gemaakt hebben tot wie ik ben: de beste speler van de wereld. Zlatan Ibrahimović

Onvoorstelbaar maar waar: in oktober 2021 werd het eeuwige enfant terrible van de voetballerij, Zlatan Ibrahimović, veertig jaar. Met Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United, LA Galaxy en opnieuw AC Milan op zijn cv lijdt het geen twijfel dat Zlatan zichzelf – ondanks zijn only god can judge me-tattoo – een levende legende mag noemen. Overal waar Zlatan opduikt zorgt hij voor reuring en provoceert hij, iets waarvan hij in zijn megaseller Ik, Zlatan natuurlijk al op smakelijke wijze verslag deed.

In zijn nieuwe boek overziet Zlatan zijn hele carrière en graaft hij dieper dan ooit om een nieuwe generatie te vertellen over de lessen die hij in zijn leven heeft geleerd. Zijn doel met het boek? Een voorbeeld zijn voor jongeren: ‘Ik heb nooit de kans gehad om beroemdheden te ontmoeten die me advies, inspiratie en energie konden geven. Ik deed alles alleen. Het was ik, in mijn kleine wereld, tegen de anderen in hun grote wereld.’

God is veertig geworden, Adrenaline is zijn nieuwe testament

Zlatan Ibrahimović (1981), zoon van Bosnisch-Kroatische ouders, groeide op in een migrantenwijk in het Zweedse Malmö. Hij schopte het van straatjongen tot superster in de Champions League. Van zijn boek Ik, Zlatan werden alleen al in Nederland meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Voor Adrenaline werkt hij samen met Luigi Garlando, sterjournalist van La Gazzetta dello Sport.

Van Ik, Zlatan werden meer dan 200.000 exemplaren verkocht

Lof voor Ik, Zlatan:

Onmogelijk mens, uitstekend boek. Henk Spaan
Fascinerend beeld van een trotse voetballer die volstrekt autonoom denkt. de Volkskrant 
Intrigerend boek over een intrigerend mens. Het Parool
  • jpg
  • jpg
  • jpg

Neem voor meer informatie contact op met:

ca. € 20,– • paperback • geïllustreerd • 13,6 x 21,5 cm • ca. 288 blz. • ISBN 978 90 263 5878 4 • NUR 491 • oorspronkelijke titel My Untold Story • oorspronkelijke uitgever Cairo/RCS MediaGroup S.p.A. • vertaling Pieter van der Drift • omslagontwerp DPS Design & Prepress Studio • verschijnt ook als e-book en luisterboek • auteursfoto (c) TT News Agency / Alamy Stock Photo

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Ambo|Anthos nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL